Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

MEMORIMAGE 2018 - "Miró contra Miró", d'Albert Solé

MEMORIMAGE 2018 -

Projecció gratuïta de "Miró contra Miró", d'Albert Solé (2018). Catalunya. 61min. VO.  

Muntatge

Jessica Menenddez

Documentalista

Gemma Rodríguez i Nathalie de Mareuil

Fotografia

Joel Cortés

So

Agost Alustiza

Música

Samuel Hirsch

Productora

Minimal Films

Co-productora

Compagnie des Phares et Balises

  

SINOPSIS

De Joan Miró s’ha analitzat sobradament la seva dimensió més lluminosa, però es coneix poc de la seva personalitat més inquieta i, de vegades, autodestructiva. La seva obra és tan potent que no només té una influència decisiva en la iconografia i el disseny contemporani, sinó que ha marcat decisivament les vides de qui l’han envoltat. Amb aquest retrat íntim, ajudats per la figura de l’hereu del llegat Miró, el seu nét Joan Punyet, proposem una nova mirada sobre l’obra del geni.

Es coneix molt bé el Miró lluminós, el de la recerca constant de l’infant interior, el surrealista que va anticipar l’abstracció amb la seva explosió de colors, però el fet cert és que existeix un Miró de figures torturades com ho van ser els temps que li va tocar viure, un Miró obsessionat per reinventar-se constantment i no ser fagocitat per la institucionalització del seu art. Existeix també, en definitiva un Miró que cremava els seus quadres i destruïa la seva obra per no perdre la seva capacitat de provocar, un Miró que es va autodefinir com a “assassí de la pintura”.

L’objectiu d’aquesta nova proposta documental és tenir una nova mirada sobre la seva obra, sobre la petjada profunda que Miró ha deixat, una petjada que es va fent cada cop més gran i que cada cop abasta més disciplines artístiques. Per això, volem fer una recerca de la influència Miró en els llocs més inesperats, entendre com s’estén la seva influència arreu del món.

Comptarem amb la presència d’Albert Solé, director de la pel·lícula.


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 09/11/2018

a les 19:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.