Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

MISERICÒRDIA 2018 - Andromicoia

MISERICÒRDIA 2018 - Andromicoia

10.00 h, al CARRER DEL GENERAL MORAGUES, Andromicoia, revisió de les andròmines participants a la baixada d’andròmines. Organitza: Xiquets de Reus i Colla Gegantera del Carrasclet, amb productes gentilesa de Bon Àrea La Comarcal.

11.00 h, al CARRER DEL GENERAL MORAGUES, inici de l’Andromicoia, amb la participació de diferents persones i entitats de la ciutat. El primer tram de la cursa tindrà el seu inici al capdamunt del carrer del General Moragues fins a la plaça de la Llibertat, i el segon tram des del carrer de Sant Vicenç, carrer de Santa Anna, plaça de la Farinera, carrer de la Presó per finalitzar a la plaça d’Evarist Fàbregas. Organitza: Xiquets de Reus i Colla Gegantera del Carrasclet, amb productes gentilesa de Bon Àrea La Comarcal.

13.30 h, a la PLAÇA D'EVARIST FÀBREGAS, Andromicoia, concert vermut. Organitza: Xiquets de Reus i Colla Gegantera del Carrasclet, amb productes gentilesa de Bon Àrea La Comarcal.

14.30 h, a la PLAÇA D'EVARIST FÀBREGAS, Andromicoia, dinar popular (venda anticipada de tiquets a 5 € al bar restaurant 3 de 9 —local dels Xiquets de Reus— i el mateix dia, 7 €). Organitza: Xiquets de Reus i Colla Gegantera del Carrasclet, amb productes gentilesa de Bon Àrea La Comarcal.

16.00 h, a la PLAÇA D'EVARIST FÀBREGAS, Andromicoia, concurs d’escalabirres. Concurs d'apilar caixes de cervesa. Organitza: Xiquets de Reus i Colla Gegantera del Carrasclet, amb productes gentilesa de Bon Àrea La Comarcal.

A partir de les 18.00 h, a la PLAÇA D'EVARIST FÀBREGAS, Andromicoia, entrega de premis i concert. Organitza: Xiquets de Reus i la Colla Gegantera del Carrasclet, amb productes gentilesa de Bon Àrea La Comarcal.QUAN

el 30/09/2018

a les 10:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.