Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Mobile Week Reus

Mobile Week Reus

Jornada Mobile Week Reus, que s'emmarca en la Mobile Week Catalunya. Aquest esdeveniment surt per primer cop de Barcelona i estableix cinc seus repartides arreu del territori, a ciutats com Girona, Lleida, Igualada i Reus i una comarca, la Ribera d'Ebre. El lema d'aquesta edició és "La nostra senzilla relació amb la tecnologia" i convida al ciutadà a reflexionar sobre la repercussió que té la tecnologia en la seva vida quotidiana

***A les instal·lacions de firaReus:

11.15 H BENVINGUDA I PRESENTACIÓ DE LA JORNADA
Presenta: Jepi Alberti. Conferenciant i professor de màrqueting.

11.30 H – 12.30 H GESTIÓ I CASOS D'ÈXIT DE LA MOBILITAT AL TERRITORI
Juan Gonzalez Yepes, T- Systems - Mobility & Smart Industry
Leo Blázquez, CIO de Reus Mobilitat - Ús de la tecnologia per la gestió intel·ligent de la mobilitat (autobús, aparcaments...)
Dani Olivares, CEO d'Studiogenesis - APP Aparcar, aparca i paga des d'un mòbil
Krista Shalla, directora de desenvolupament de projectes a CENIT(Center for Innovation in Transport). Experta en transport i mobilitat urbana.

Modera: Gustavo Cuadrado Moya, CEO a la FUNDACIÓ TARRAGONA SMART MEDITERRANEAN CITY

12.30 H – 13.30 H CAPTACIÓ I RETENCIÓ DEL TALENT EN EL SECTOR TIC

Gabriel Doménech, Clúster Manager de Clúster TIC Catalunya SUD - WEB TIC TALENT
Miquel Antolín, CEO & Co-founder, Laura Latorre,Talent manager i Sergi Pijuan, Digital Product & Ecommerce Manager de Freshly Cosmetics - Els 6 pilars per tenir un equip-TIC enfocat a l'èxit, cohesionat i hipermotivat.
Lourdes Cazorla, Directora de gestió de persones al Grup CTAIMA - Les tendències del sector dels RRHH a l'àmbit de les TIC.

Modera: Jepi Alberti. Conferenciant i professor de màrqueting.

CLOENDA: MARC ARZA, REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT DE REUS

13.30 h – 14.30 h - L'hora del Vermut de Reus.
Degustació de Vermuts de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp, maridats amb avellana DO Reus, a càrrec de l'Agència de Promoció de Ciutat de Reus.

***A les instal·lacions de REDESSA (Camí de Valls):

NOVES PROFESSIONS, TIC-TALENT
Diversos tallers a partir de les 18:00h

17:45 H PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS
Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus
Laia Arriols Gisbert, directora de la Casa d'Oficis de Creació i Producció Audiovisual i Videojocs de l'IMFE.
Elena Garcia. Coordinadora pedagògica a Dynamind.

Taller: "ROBO-CLASSIFICA LA BROSSA!"
Un grup de fins a 16 participants s'enfrontarà a un tapet en grups de 2 parelles les quals hauran de dirigir un robot per poder classificar la brossa correctament a cada contenidor. Prèviament es col·locarà un accessori per poder fer la distribució de la brossa.
A càrrec de Dynamind.
Edat: de 10 a 14 anys
Horari: de 18:00 h a 19:30 h
Durada de cada taller: 15 minuts. 6 tallers: 18 h // 18.15 h // 18.30h // 18.45 h // 19 h // 19.15 h

Taller: "FES LA TEVA APP!"
Un grup de fins a 10 participants crearà una app amb AppInventor amb la finalitat de que s'apropin al món de la programació des d'aquesta vessant.
A càrrec de Dynamind.
Edat: de 14 a 16 anys
Horari: de 18 h a 19.30 h
Durada de cada taller: 45 minuts. 2 tallers: 18 h // 18.45 h

Taller: COM FER UN VIDEOJOC PER AL MÒBIL
Un grup de 10 participants s'aproparà al món de la creació i la producció de videojocs, tot descobrint com realitzar un petit videojoc per a plataformes mòbils. A càrrec de Rubén Cueto, professor especialista en creació i desenvolupament de continguts per a videojocs de la Casa d'Oficis.
Edat: entre 13 i 18 anys - Horari: de 18 h a 19.30 h

***A Mas Pintat, centre de suport a la infància i a les famílies de Reus

XERRADA-COL·LOQUI: COM UTILITZAR LES NOVES TECNOLOGIES EN FAMÍLIA?
Una família que incorpora recursos, eines i aplicacions de la cultura digital i que aprèn a compartir d'una altra manera experiències, coneixements i emocions ens orienta perquè ens acostem plegats al món digital amb més seguretat i menys neguit.
A càrrec de Mercè Gisbert Cervera. Professora Titular de departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona especialista en tecnologies aplicades a l'educació.
Horari: de 17.30 h a 19 h.
Per a famílies amb fills/es de 3 a 10 anys.

***A Cal Massó:

LA INFLUÈNCIA DE LES XARXES SOCIALS EN LA POLÍTICA: EXPECTATIVES I DECEPCIONS

Ernest Benach, Consultor i professor de comunicació a la UOC i Ex-president del Parlament de Catalunya.
Cristina Salvadó, Periodista. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació abans de crear aPortada, agència de comunicació estratègica. Al 2012 funda el projecte Culthunting, amb l'objectiu de transformar les empreses des de la cultura.
Josep Martí Blanch. Director de Forwards Agència de Comunicació. Escriptor, columnista i amañosta polític.
Modera: Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme Ajuntament Reus
Horari: de 19.30 h a 21 h

Podeu formalitzar la vostra inscripció gratuïta CLICANT AQUÍ.


QUAN

el 20/02/2019

a les 11:15h

Et pot interessar...

Els Amics de les Arts  E
Arts escèniques

Els Amics de les Arts

Els Amics de les ArtsPresentació del disc " El senyal que esperaves"Tornen Els Amics de les Arts per presentar sobre els escenaris l'últim disc de la banda "El senyal que esperaves" . El seu directe sorprendrà per explosiu i elèctric, alhora que demostrarà de nou que Els Amics connecten com...

On: Teatre Fortuny

Rey Lear de Shakespeare E
Arts escèniques

Rey Lear de Shakespeare

Rey Lear de Shakespeare Premio Nacional de Teatro 2008Un text de Shakespeare que esdevé universal en el temps i l'espaiEL REY LEAR es basa en un conte popular que apareix incorporat a la història antiga d'Anglaterra des del segle XII. Expliquen les cròniques que el vell Lear va voler...

On: Teatre Fortuny

Això ja ho he viscut E
Arts escèniques

Això ja ho he viscut

Això ja ho he viscut de J. B. PriestleyEn una pensió rural dels prats de North York, al nord d’Anglaterra, tres individus, el matrimoni Ormund i el professor Farrant, es veuen induïts sense voler-ho a una confrontació fosca i molt estranya. Tots tres tenen la sensació que allò ja ho han...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.