Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Olimpíada Escolar 2018

Olimpíada Escolar 2018

L'Olimpíada Escolar és un programa esportiu, encarregat a Reus Esport i Lleure per la Regidoria d'Esports, que es realitza en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp.

Enguany comptarà amb 48 centres educatius, que del 6 al 29 d’abril ompliran d’activitats les diferents seus. La competició esta reservada per a les categories aleví i benjamí, amb dues activitats per adults que aquesta edició a més del cros familiar incorpora el bàsquet 3 x 3 per a pares i mares.

La 36a Olimpíada Escolar de Reus comptarà amb 16 modalitats esportives, amb la incorporació de l’hoquei 3x3. També s'ha presentat com a novetat destacada la incorporació d’una jornada d’atletisme amb la participació dels guanyadors de les jornades atlètiques de l’olimpíada que competiran davant els convidats internacionals UFOLEP Aude de França i USIP del Piamont italià.

La jornada de cloenda també amb la participació dels grups internacionals convidats es desenvoluparà al Parc del Roquís amb la disputa del cros familiar, una novetat de l’edició 2017 que va tenir una molt bona acollida.

Les competicions tindràn lloc al Reus Deportiu, Club Natació Reus Ploms, Club Tennis Reus Monterols, i el Col·legi Pare Manyanet, a més de l’espai de la llotja de la Cambra de Comerç (pl. de Prim), que donarà cabuda a la competició d’escacs, la plaça Anton Borrell (on es faran les bitlles catalanes el dia 25 d’abril coincidint amb el dia internacional de l’activitat física al carrer) i les instal·lacions municipals del Pavelló Olímpic Municipal, el polilleuger Ciutat de Reus, i els camps de futbol del Reddis, Districte Vè, Pastoreta, Mas Iglesias i Estadi Municipal, a més del Parc del Roquís al polígon AgroReus pel cros familiar final.

Més informació d'aquesta edició a 36ena Olimpíada Escolar de Reus 2018


QUAN

Del 06/04/2018 al 29/04/2018

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.