Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

PARADETA de Sant Jordi SOLIDÀRIA del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) Districte I

PARADETA de Sant Jordi SOLIDÀRIA del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) Districte I

Manualitats a canvi de joguines i jocs infantils

Per setè any consecutiu, els infants i adolescents dels serveis d'intervenció socioeducativa (SIS) Districte I i Noves Connexions han organitzat, per Sant Jordi, paradetes solidàries d'intercanvi de treballs manuals fets per ells per aliments i joguines. La resta de SIS de la ciutat se sumen a les activitats programades amb motiu d'aquesta festivitat als centres cívics on es troben ubicats.

El SIS Districte I, ubicat al Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 10), organitza una paradeta de Sant Jordi per tal d'intercanviar joguines i jocs infantils (trencaclosques, jocs de taula, nines, cotxets...) per treballs manuals elaborats pels usuaris d'aquest servei. Les joguines recollides passaran a formar part del fons de material educatiu i lúdic d'aquest centre. La paradeta s'instal·larà el dimecres 24 i el dijous 25 d'abril de 17.15 a 19.45 h.

El SIS és un servei diürn preventiu que depèn de la Regidoria de Benestar Social i dóna suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives dels infants i adolescents en situació de risc.

PREU

GratuïtON

Centre Cívic del Carme

Plaça de la Patacada, 10

Com arribar-hi


QUAN

el 24/04/2019

a les 17:15h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.