Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Presentació a les entitats del III Mercat de Projectes Socials

Presentació a les entitats del III Mercat de Projectes Socials

L'Ajuntament de Reus, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana, i la Universitat Rovira i Virgili, convoquen aquest dilluns, 22 de febrer (19:30 h) un acte de presentació a les entitats de la ciutat per donar a conèixer les novetats de la tercera edició del Mercat de Projectes Socials. Aquesta iniciativa d'Aprenentatge Servei de la URV permet que entitats proposin projectes perquè l'alumnat universitari els desenvolupi a través de treballs de fi de grau o de màster.

Durant la sessió d'aquest dilluns, que es realitzarà al Centre Cívic del Carme (pl. de la Patacada, 10), una entitat, un alumne i un professor explicaran un cas concret d'un projecte desenvolupat a partir d'una proposta d'una entitat reusenca fruit d'una edició anterior d'aquest mercat de projectes.

 


ON

Centre Cívic del Carme

Plaça de la Patacada, 10

Com arribar-hi


QUAN

el 22/02/2016

a les 19:30h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.