Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Prosceni REDDIS Bartrina - Oriol Tarragó

Prosceni REDDIS Bartrina - Oriol Tarragó

Converses amb creadors

ORIOL TARRAGÓ, dissenyador de so i tècnic de postproducció de cinema

Presenta: Daniel Villanueva, productor de cinema, director de l’Escola de Cinema de Reus

Oriol Tarragó, nascut a Reus el 1976,  (1976) va cursar els seus estudis a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), de la qual es va graduar amb el documental Pura (1999) després de rebre una beca per a una estada a la Ngee Ann Polytechnic de Singapur. Al seu retorn  va treballar amb Guillermo de el Toro a El espinazo del diablo (2001) i amb la seva company de l'ESCAC Juan Antonio Bayona a L’orfenat (2007).  Posteriorment es va traslladar als Estats Units, on va ampliar la seva formació en postproducció a la Universitat de Nova York i a Londres, on va treballar com a muntador de so.

Ha col·laborar amb directors com Jaume Balagueró, Kike Maíllo, Denis Villeneuve, Daniel Monzón i Juan Antonio Bayona.  Ha dissenyat el so de multitud de llargmetratges espanyols i internacionals, com Rec (2007), Lo imposible (2012) o El Niño (2014), Penny Dreadfull (2014), Jurassic World: el regne caigut (2018). També ha dissenyat el so de films com Mentre dorms (2011), Enemy (2013), Un monstre ens ve a veure (2016), Superlópez (2018), Malnazidos (2020) i Cosmética del enemigo (2020). Aquesta darrera pel·lícula va ser localitzada, entre d’altres llocs, a Reus. Ha rebut quatre premis Goya, set premis Gaudí, una Bobina d'Or (L’orfenat) i una nominació (per Penny Dreadfull) de la MPSE (Associació Nord-americana de Muntadors de So) També ha rebut el premi a millor Dissenyador de so Europeu 2017 per Acadèmia Europea de Cinema  i el Premi Maria Honorífica del Festival de cinema de Sitges (2020).

 En l'actualitat compagina el seu treball en postproducció de so, des del seu estudi Coser y Cantar, amb la docència a l'ESCAC.  És membre de l'Acadèmia d'Arts i Ciències Cinematogràfiques d'Espanya i de l'Academy of Motion Picture Arts and Sciences nord-americà (acadèmia de Hollywood). 

PREU

Gratuït amb invitació


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 27/10/2021

a les 19:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

Formació per a entitats. Eines digitals. Com fer més fàcil el dia a dia de les entitats.E
Altres

Formació per a entitats. Eines digitals. Com fer més fàcil el dia a dia de les entitats.

Dins les programació formació de tardor per a entitats organitzada per la regidoria de Relacions Cíviques tindrà lloc en línia, el proper dijous 2 de desembre, el curs "Eines digitals. Com fer més fàcil el dia a dia de ls entitats". Aprendrem de manera pràctica tot un seguit de...

Formació per a entitats. Consultes als experts. Preguntes més Freqüents sobre FiscalitatE
Altres

Formació per a entitats. Consultes als experts. Preguntes més Freqüents sobre Fiscalitat

Dins les programació formació de tardor per a entitats organitzada per la regidoria de Relacions Cíviques tindrà lloc de manera presencialel proper dijous 16 de desembre, a la sala d'actes de l'antic hospital, una sessió de Preguntes més Freqüents sobre Fiscalitat: puc posar una...

On: Sala d'actes de l'antic hospital

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.