Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Reactivem Reus amb el cooperativisme

Reactivem Reus amb el cooperativisme

Jornada en línia sobre cooperativisme, que posa damunt la taula la necessitat de generar economia social i solidària a Reus, com a resposta a la situació de crisi econòmica i social que està generant la pandèmia de la Covid19.

Organitzada conjuntament per CoopCamp, l'Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, Mas Carandell i la Regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus.

Consulteu el programa a l'enllaç.

PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


QUAN

el 09/07/2020

a les 12:00h


MÉS INFORMACIÓ

Mas Carandell

ARXIUS

Et pot interessar...

Cooperem per l'èxit del relleu empresarialE
Jornades

Cooperem per l'èxit del relleu empresarial

Cooperem pel l'èxit del relleu empresarial és una jornada on-line destinada a professionals i peronal tècnic de serveis d'ocupació i emprenedoria. Inscripcions a: coopcamp.cat/agenda. La xerrada es farà a través de la plataforma Zoom.La transmissió d'empreses ha esdevingut una de les...

Empreses properes al tancament? Reactivem Reus amb el CooperativismeE
Jornades

Empreses properes al tancament? Reactivem Reus amb el Cooperativisme

Jornada on line destinada a propietaris d'empreses i negocis properes al tancament i a emprenedors i emprenedores que busquen negocis en funcionament.Inscripcions a: coopcamp.cat/agenda. La xerrada es farà a través de la plataforma Zoom.La transmissió d'empreses ha esdevigut una de les opcions...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.