Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Rebost literari amb el conte "talpet terratrèmol"

Rebost literari amb el conte

Mas Pintat virtual i Biblioteques de Reus

Dilluns 25 de gener a les 17.30 h. "El rebost literari virtual" de Mas Pintat, ha preparat una activitat familiar destinada a la promoció de la lectura i la formació literària on es convida a les famílies a crear i experimentar al voltant de la lectura i el plaer de llegir contes amb els seus fills i filles.

Serà una experiència molt divertida i interessant per a grans i petits per gaudir de forma diferent dels llibres i contes infantils. Per aquest dia hem preparat el conte "talpet terratrèmol" de l'Anna Llenas presentat per la senyora Caterina (masovera de Mas Pintat) i personatge del món virtual dels espais familiars del centre que ens acompanyarà en aquest cicle amb les seves divertides intervencions, i conduït per la Sílvia Ribé de la Biblioteca Pere Anguera que ens oferirà els seus coneixements amb altres ressenyes bibliogràfiques de l'autora i d'altres sorpreses que té preparat per aquest dia.

Si us animeu en aquest programa, només cal que envieu un correu electrònic a [email protected], amb el nom dels participants i adreça electrònica i us oferirem l'enllaç per la connexió en línia.

Continuem apostant per la família en format virtual.

PREU

GratuïtQUAN

el 25/01/2021

a les 17:30h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.