Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Reempresa. Jornada de relleu empresarial

Reempresa. Jornada de relleu empresarial

En aquesta sessió presencial trobaràs tot el que cal saber per reemprendre o cedir la teva empresa amb èxit. Podràs conèixer els serveis que ofereix Reempresa, el mercat de compra-venda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, que treballa per evitar el tancament de negocis per manca de relleu. T'informarem de les opcions d'ajut i finançament que tens al teu abast. I també tindràs l'ocasió de conèixer de primera mà una experiència de Reempresa.

A càrrec de David Gispert, tècnic de Reempresa a Tarragona

Accés lliure amb inscripció, per motius d'aforament, en aquest enllaç: https://ja.cat/z4hRW

PREU

Sense cost per la persona usuària


VENDA D'ENTRADES


ON

Redessa 1

Camí de Valls, 81-87

Com arribar-hi


QUAN

el 30/09/2021

a les 15:00h


MÉS INFORMACIÓ

Mas Carandell

LOCALITZACIÓ

Redessa 1

Redessa 1

Camí de Valls, 81-87,

Tel. 977 300 003

http://www.redessa.com/

[email protected]

Et pot interessar...

Jornada Reus Horitzó 32: Municipis per viureE
Jornades

Jornada Reus Horitzó 32: Municipis per viure

En el marc del pla estratègic «Reus Horitzó 32», jornada amb ponents de referència i experiències d'èxit a l'entorn de les estratègies per encarar el futur, des de l'àmbit local.El consum energètic i l’accés a l’habitatge, la mobilitat i la relació amb el territori, la perspectiva de...

On: Fira Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.