Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Representació de DIVINOS

Representació de DIVINOS

Sala Santa Llúcia

Representació de DIVINOS

Amb il·lusió, ganes i rialles, ens enfrontem als orígens de teatre, per demostrar que hi ha tantes formes d'interpretar, com a persones.
Un exercici d'imaginació i llibertat creativa, que ens convida a viatjar per diferents estils i maneres d'entendre l'art escènic.
De el teatre clàssic grec, a la performance, i molt més ... Ens acompanyes?

Organitza i produeix: BUENAFUENTE'S ACTORS
Text: Helena Tarragó i els alumnes d'Interpretació de Buenafuente 's Actors
Direcció: Helena Tarragó

PREU

General Anticipada:10€ | General mateix dia:12€ | Socis entitat: 8€QUAN

el 11/04/2021

a les 18:30h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

Et pot interessar...

IL TEATRO ALLA MODAE
Teatre

IL TEATRO ALLA MODA

Una coproducció del Teatre de les Comèdies i del Teatre BartrinaLlibret: Marcel Pascual i AngueraMúsica: Carles Prat VivesDirecció escènica: Rosa MateuDirecció musical: Miquel OrtegaRepartiment: Soledad Cardoso (soprano), Xavier Mendoza (baríton), Carles Prat (tenor)En Pere i la Margalida...

On: Teatre Bartrina

SOIRÉEE
Teatre

SOIRÉE

Soirée és un programa triple de dansa contemporània.És la trobada entre dos coreògrafs, Ingrid Magrinyà i Jorge García Pérez.Tres universos. Tres coreografies. Tres ballarins. La trobada entre raó i emoció d'ELECTRIC GAMES, l'univers de Barroc de les Goldberg a INSOMNIA i, la defensa del...

On: Teatre Bartrina

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.