Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

“SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global”

“SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global”

La marató de TV3

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili organitza, juntament amb l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, dues jornades per fer difusió de la investigació biomèdica en Salut Mental i per recaptar fons en favor de la Marató de Tv3.

El divendres 17 i el dissabte 18 de desembre, al Teatret del Serrallo de Tarragona i a Cal Massó de Reus respectivament, es duran a terme dues jornades que mitjançant tallers i xerrades acostaran la recerca biomèdica en salut mental a la població. Aquestes activitats, enfocades a un públic infantil i familiar volen esdevenir el marc perfecte per recaptar fons per la Marató de Tv3 que se celebrarà el proper 19 de desembre i que en aquesta ocasió està centrada en la Salut Mental.

L’IISPV i l’Institut Pere Mata són referents del territori, nacionals i internacionals en la recerca d’aquest àmbit i és per això que ningú millor per explicar-nos què s’ha fet en aquest camp mitjançant unes xerrades curtes a càrrec dels seus investigadors. També és podrà gaudir de tres tallers dissenyats especialment per explicar què és la Salut Mental a infants i a joves.

No us perdeu les jornades de “SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global” que tindran lloc el divendres 17 de desembre al Teatret del Serrallo de Tarragona de 17:00h a 20:30h i el 18 de desembre a Cal Massó de Reus de 10.30h a 13:00h i no perdeu l’oportunitat de fer un donatiu en favor de la Marató de Tv3.

PREU

gratuitQUAN

el 18/12/2021

a les 10:30h

Et pot interessar...

Gala de dansa Roseta MauriE
Arts escèniques

Gala de dansa Roseta Mauri

Gala de dansa Roseta MauriX Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri La gala d’enguany la integren ballarins i ballarines que van resultar premiats en passades edicions del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, i que avui ballen en companyies internacionals de prestigi. També comptarem...

On: Teatre Fortuny

L'excessiva història d'un individu excessiuE
Arts escèniques

L'excessiva història d'un individu excessiu

L'excessiva història d'un individu excessiuCicle Grans MestresIrreverent, iconoclasta, imprevisible, descarada, sorprenent i necessària. Una peça de creació contemporània a partir de diversos referents rabiosament actuals del món eslau. Una mirada diferent (i peculiar) a la manera d'entendre...

On: Teatre Fortuny

FEDRA DESPULLADAE
Arts escèniques

FEDRA DESPULLADA

Fedra despulladaCicle Grans MestresUna de les millors representats de la jove generació d'actrius catalanaes, Bàrbara Roig, interpel·larà al públic posant-se en la pell d'una de les figures més polèmiques de la tragèdia grega, Fedra. Una versió totalment contemporània i colpidora del mite...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.