Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

“SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global”

“SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global”

La marató de TV3

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili organitza, juntament amb l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, dues jornades per fer difusió de la investigació biomèdica en Salut Mental i per recaptar fons en favor de la Marató de Tv3.

El divendres 17 i el dissabte 18 de desembre, al Teatret del Serrallo de Tarragona i a Cal Massó de Reus respectivament, es duran a terme dues jornades que mitjançant tallers i xerrades acostaran la recerca biomèdica en salut mental a la població. Aquestes activitats, enfocades a un públic infantil i familiar volen esdevenir el marc perfecte per recaptar fons per la Marató de Tv3 que se celebrarà el proper 19 de desembre i que en aquesta ocasió està centrada en la Salut Mental.

L’IISPV i l’Institut Pere Mata són referents del territori, nacionals i internacionals en la recerca d’aquest àmbit i és per això que ningú millor per explicar-nos què s’ha fet en aquest camp mitjançant unes xerrades curtes a càrrec dels seus investigadors. També és podrà gaudir de tres tallers dissenyats especialment per explicar què és la Salut Mental a infants i a joves.

No us perdeu les jornades de “SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global” que tindran lloc el divendres 17 de desembre al Teatret del Serrallo de Tarragona de 17:00h a 20:30h i el 18 de desembre a Cal Massó de Reus de 10.30h a 13:00h i no perdeu l’oportunitat de fer un donatiu en favor de la Marató de Tv3.

PREU

gratuitQUAN

el 18/12/2021

a les 10:30h

Et pot interessar...

Ara MalikianE
Arts escèniques

Ara Malikian

Ara MalikianThe Ara Malikian world tourAra Malikian és, sense cap dubte, un dels més brillants, expressius i carísmàtics violistes de la seva generació.Quan vaig veure el meu fill caminar per primera vegada després de mesos de caigudes, d’intents fallits, de cops i tornada a provar-ho, vaig...

On: Teatre Fortuny

Delicades E
Arts escèniques

Delicades

Delicades T de Teatre - 30 anys Torna una de les obres més emblemàtiques i exitoses de la companyia, carregada d'històries, situacions i humorLes T de Teatre enguany commemoren 30 anys de trajectòria i per celebrar-ho tornen amb el seu espectacle més emblemàtic: Delicades.Una història...

On: Teatre Fortuny

Dàmaris Gelabert & The Grow up singing BandE
Arts escèniques

Dàmaris Gelabert & The Grow up singing Band

Dàmaris Gelabert & The Grow uo singing BandLa gira dels 25Cantar és estimar, es aprendre, ens uneix i ens fa millorsLa Dàmaris celebra els vint-i-cinc anys de carrera amb una gira de luxe, acompanyada per la increïble The Grow Up Singing Band. A l’escenari també comptarà amb la...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.