Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Seminari d’actualització fiscal per a l’empresa 2019

Seminari d’actualització fiscal per a l’empresa 2019

Novetats legislatives i els criteris interpretatius més recents en l’àmbit tributari, com també les últimes tendències de la inspecció dels tributs.

PROGRAMA 

  • Qüestions rellevants en el tancament de l’Impost sobre Societats de l’exercici 2019 i possibles modificacions a càrrec de Núria Cabré, sòcia del departament Tributari de Garrigues.
  • Tendències actuals en actuacions d’inspecció i recaptació. Impugnació de declaracions i sol·licitud de devolucions  a càrrec de María Cenzual, sòcia del departament Tributari de Garrigues.
  • IVA: Pronunciaments recents. Novetats en matèria de comerç intracomunitari de béns. Impactes del Brexit a càrrec Daniel Valldosera, soci del departament Tributari de Garrigues.

Organitza:

GARRIGUES ADVOCATS i Regidoria d'Empresa i Ocupació

Contacte:

Tel: 977 010 003 - [email protected] 

PREU

Gratuït amb inscripció prèviaON

Centre d’Art Cal Massó

Carrer Pròsper Bofarull, 7

Com arribar-hi


QUAN

el 25/02/2020

a les 09:30h


MÉS INFORMACIÓ

INSCRIPCIONS

LOCALITZACIÓ

Centre d’Art Cal Massó

Centre d’Art Cal Massó

Carrer Pròsper Bofarull, 7,

Et pot interessar...

Gaudí Centre Reus: Jornada de portes obertes E
Jornades

Gaudí Centre Reus: Jornada de portes obertes

Amb motiu del 14è aniversari de l'obertura del Gaudí Centre, i del 169è aniversari del naixement de l'arquitecte Antoni Gaudí, el Gaudí Centre organitza visites guiades i activitats gratuïtes durant tot el dia adreçades a diferents tipus de públic.Programa:10:30h i 12:30h Ho saps tot de...

On: Gaudí Centre Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.