Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Som pares, cuidem-nos com a parella

Som pares, cuidem-nos com a parella

Programa Família i ciutat, educació compartida

Dimecres 26 de febrer a les 17h. està prevista una xerrada a Mas Pintat amb el titol "som pares, cuidem-nos com a parella amb Anaïs Fort psicòloga del centre.

Des del principi de ser pares és bo recordar que també som parella. En la mesura que puguem, cal planificar i reservar temps en les nostres agendes per crear espais en què estiguem junts i sols. És important perquè la nutrició emocional de la parella, com tot, requereix d'un espai, d'un temps i d'una actitud proactiva. En aquest taller detectarem punts fotts i febles en la comunicació, amb dinàmiques de parella que acompanyaran aquesta sessió.

Inscripcions a [email protected]

 

 

 

PREU

GratuïtON

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 26/02/2020

a les 17:00h

LOCALITZACIÓ

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11, 43201

Tel. 977 010 057

http://maspintat.reus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

Conferència

"Ni un pas enrere en la defensa del dret d'asil": Marcades pel gènere. Xerrada sobre asil i gènere

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat amb la col·laboració de la Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals ha organitzat la xerrada "Marcades pel gènere" sobre asil i gènere.

On: Casal de les Dones

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.