Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Bartrina: "El cel de la Jojo o com parlar de la mort als infants"

Teatre Bartrina:

Reus A Casa - Cultura A Reus

Teatre Bartrina: "El cel de la Jojo o com parlar de la mort als infants"

Per a moltes persones aquests dies no estan sent gens fàcils a causa de la pèrdua d’algun ésser estimat, normalment una de les persones grans de la família. Quan arriben aquests moments, sovint les nenes i els nens pregunten.

La companyia de teatre familiar Inspira Teatre ha volgut contribuir a acompanyar a tots els infants i al públic adult que es fa preguntes.

Un espectacle entranyable, divertit i reflexiu, que parla als infants sobre el cicle de la vida, els canvis, el pas del temps i la mort com a part inseparable d’aquest procés meravellós que anomenem vida.


QUAN

el 21/06/2020

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç espectacle

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.