Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Batrina: "El Lleig" de Marius Von Mayernburg

Teatre Batrina:

Reus A Casa - Cultura A Reus

Teatre Batrina: "El Lleig" de Marius Von Mayernburg

La vam poder veure el 2009 al TB sota la direcció de Juan Carlos Martel.

Una divertida crítica, directa i contundent, capaç de fer-nos riure i reflexionar alhora.

Juganer i intel·ligent, aquest autor alemany, ens parla de la subjectivitat de l'aspecte físic, al qual ens rendim sense gairebé adonar-nos, però en canvi cap dels actors pateix cap canvi físic visible; son els espectadors els qui, a partir de les reaccions i decisions dels personatges, absurdes i irracionals, esdevenen conscients d’aquests canvis. I és precisament aquesta paradoxa, la que ens fa conscients que només veiem el que volem veure, el més genial d’aquesta peça teatral.

Lette és lleig. Tan lleig que el seu superior li prohibeix presentar el seu nou invent en una conferència d’enginyeria. En lloc de Lette, serà el seu assistent qui presenti la clavilla. Lette decideix passar a l’acció i buscar un cirurgià plàstic. Però quan es desperta de l’anestèsia, res és com era abans. El doctor ha aconseguit una obra mestra, i li proporciona una inimaginable carrera professional, econòmica i noves oportunitats romàntiques. Mentre, la carretera de tornada al què va ser queda literalment tallada.

Air Max

QUAN

el 20/06/2020

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç espectacle

Et pot interessar...

Sala Santa Llúcia: Representació de Terra Baixa en essència, a càrrec de la companyia de teatre LA TEATR’ERAE
Teatre

Sala Santa Llúcia: Representació de Terra Baixa en essència, a càrrec de la companyia de teatre LA TEATR’ERA

Sala Santa Llúcia: Representació de Terra Baixa en essència, a càrrec de la companyia de teatre LA TEATR’ERACADA PERSONA TRIA AL LLARG DE LA SEVA VIDA EL LLOP QUE VOL SER Terra Baixa en essència vol desgranar i alhora aprofundir en el conflictiu triangle amorós que formen els...

Sala Santa Llúcia: Representació del musical FOC AL COR, a càrrec de la companyia de teatre ROVIRAROCK PRODUCTIONSE
Teatre

Sala Santa Llúcia: Representació del musical FOC AL COR, a càrrec de la companyia de teatre ROVIRAROCK PRODUCTIONS

Sala Santa Llúcia: Representació del musical FOC AL COR, a carrer de la companyia de teatre ROVIRAROCK PRODUCTIONSLa historia narra la peripècia vital d’un grup de joves que formen una banda de rock als anys 90 en un missatge d’amor, admiració i agraïment a les bandes més mítiques del...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.