Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Teatre Batrina: "L'Editto Bulgaro" de la Cia. La Calórica

Teatre Batrina:

Reus A Casa - Cultura A Reus

Teatre Batrina: "L'editto Bulgaro" de la Cia. La Calórica

A l’espera de poder veure Ocells al TB la propera temporada. Anem fent boca amb aquesta sàtira intel·ligent de la companyia La Calòrica sobre Berlusconi.

Comèdia estrenada el 2012 sobre la llibertat de premsa. Divertida, fresca i amb contingut.

El 18 d'abril de 2002, Silvio Berlusconi es troba de visita oficial a Bulgària. En una roda de premsa, davant de dos-cents periodistes internacionals, l'aleshores primer ministre italià declara que l'ús criminal que l'humorista Daniele Luttazzi i altres dos periodistes estan fent als seus espais a la televisió pública italiana és inadmissible i insta a la direcció de la cadena a emprendre mesures. Els tres comunicadors són immediatament despatxats i els seus programes es cancel·len per manca d'audiència. Deu anys després d'aquella declaració, avui coneguda com l'Edicte Bulgar, Daniele Luttazzi continua vetat a la televisió italiana.


QUAN

el 19/06/2020

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç espectacle

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.