Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2018: "Gregaris"

Trapezi 2018:

Gregaris (de la Cia Soon) no és èpic, ni tampoc heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest i divertit, que parla del costat més humà de l’esport.

A través de l’acrobàcia i l’humor els dos artistes posen el focus en la seva relació d’amistat i en com transiten de la col·laboració al conflicte, tot buscant l’equilibri entre gregari i líder. Busquen constantment jocs per provocar-se i mesurar-se, però tot i les diferències que van sorgint, la complicitat és sempre present, ja que en el fons, no és res més que un joc.

Bàscula, perxa xinès i acrobàcia en un espectacle de 45 minuts per a tots els públics.

Fitxa artística

  • Idea i creació: Companyia Soon
  • Intèrprets: Nilas Kronlid i Manel Rosés
  • Mirada externa: Joan Català i Angela Wand
  • Música: Albert Oliveres
  • Disseny i construcció d’aparells: Ullrich Weisel i Companyia Soon
  • Vídeo i fotos: Nanouk Films
  • Vestuari: Companyia Soon i Nanouk Films

Espectacle per a majors de 6 anys.

PREU

GratuïtQUAN

el 11/05/2018

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

Trapezi

LOCALITZACIÓ

Plaça de la Patacada

, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.