Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2019 · "Furieuse Tendresse"

Trapezi 2019 ·

Furieuse Tendresse, Circ Exalté (França). 45’, tots els públics

El 1975 Patti Smith va publicar el seu àlbum Horses (Cavalls), una concentració de rock salvatge i poesia ardent.

Exactament quaranta-tres anys després, com si es tractés d’una coincidència vertiginosa, empès per una passió encomanadissa, Trois Exaltes es posa sota el focus. A través del tro ensordidor de l’acrobàcia i la poesia frenètica, celebren la llibertat alegrement amb una banda sonora de rock. S’esforcen a despertar i adorar l’amant rebel enterrat en cadascun de nosaltres. Per a ells, cada segon és perfecte. Posen a prova els límits, a la recerca de la bellesa espontània de l’inesperat, flirtegen amb el risc.

Furieuse Tendresse (Fúria tendre) és un clam. Un espectacle exaltant nascut per expressar la intensitat de la vida i la de l’instant. Una invitació per experimentar el contacte humà a través del circ i els seus extrems…

Fitxa artística

Per i amb: Sara Desprez, Angelos Matsakis i Emiliano Ferri

Direcció: Albin Warette

Suport tècnic: Alexandre Maladry (carrer) i Nicolas James (interior)

Vestuari: Chloé Fournier

Disseny d’escenari: David *Tondeux i Franck *Breuil

So: Ludovic Kierasinski

Veu: Danièle Marchais

Veu: Vincent Pelletier

Escenografia: David Tondeux i Franck Dubreuil

Grafisme i comunicació: We Where Heroes

Coproduccions: Pôle Régional des Arts du Cirque (ou PRAC) Cité du Cirque du Mans, Festival Les Elancées / Régie Culturelle Scènes & Cinés, les Baltringos (72), Ville d’Evron

Residències: Théâtre La Colonne, La Palène, La Graineries fabrique des Arts du Cirque et de l’itinérance, Le Carré Scène Nationale du Pays de Château-Gontier, La Gare a Coulisses, École de Cirque Mimulus, Compagnie Chien de Cirque, EdilFerri SPA, Bastid’art.

Amb el suport de: Conseil Régional des Pays de la Loire, Direction Régionale des Affaires Culturelles (DRAC) des Pays de la Loire, La Ville du Mans, Spedidam, Créavenir.

PREU

GratuïtON

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 11/05/2019

a les 13:00h

LOCALITZACIÓ

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.