Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2019 · "Oyun"

Trapezi 2019 ·

Oyun, El Fedito (Comunitat Valenciana). 40‘,  tots els públics

Qui o què és l'escultura? El malabarista o l'artefacte creat? Què és l'estabilitat? Quin és el límit? Aquestes preguntes condueixen a la cerca del més difícil encara, de l'equilibri perfecte cap a l'arquitectura dels malabars, l'harmonia entre tots els elements: olles, culleres, cordes, pilotes.

A Oyun (del joc turc) tot gira entorn a les olles i altres elements quotidians i a mesura que va construint un artefacte en equilibri, el malabarista va creant l'espai, dibuixant l'aire, i sobretot jugant i desafiant la gravetat.

Aquest espectacle és el resultat d'anys de recerca i experimentació, la inspiració de la qual ha vingut principalment de les diferents disciplines artístiques: escultura, dibuix, poesia visual, fotografia, arquitectura, música, pintura, teatre, circ...

 

Fitxa artística

Guió, direcció i idea original: Federico Menini

Mirada externa: Lucas Escobedo i Raquel Molano

Artista en escena: Federico Menini

Disseny i construcció de l’escenografia: Federico Menini

Disseny d’il·luminació: Manolo Ramírez

Disseny i gravació de música: José Monreal i Miguel Serna

Tècnic: Manolo Ramírez

Disseny de vestuari: María Adriana Jorge

Vídeo: José Abellán

Producció i distribució: Producirk

Fotografia: Rosa Ros

Assessor de tècniques de màgia: Pepe Torres

Assessor de tècniques de circ: Lucas Escobedo i Celso Pereira

Web: Antonio Mira-Perceval

Agraïments: Andrea Pérez, Jon Sádaba, Carlos Such, Adrián Plaza, Guillem Fluixà, Nuria Calatayud i Carla Fontes

PREU

GratuïtQUAN

el 11/05/2019

a les 11:30h

LOCALITZACIÓ

Plaça del Teatre

, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.