Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2019 · "A Salto Alto - Entre gentilezas e extermínios"

Trapezi 2019 ·

A Salto Alto - Entre gentilezas e extermínios, Circo No Ato (Brasil). 50’, públic familiar, capacitat limitada

A Salto Alto - Entre gentilezas e extermínios explica la història de set persones que, en tenir accés a una altra forma de vida, es desvesteixen de les seves experiències per viure aquesta altra realitat. L'espectacle es duu a terme des de la tensió entre una atmosfera de personatges formals i refinats que porten en la seva essència la irreverència que han de reinventar i donar un nou sentit a la vida a cada moment. L'espectacle profana la història romàntica de la Ventafocs tenint com a principal crítica el consumisme desenfrenat de la nostra societat.


Fitxa artística

Realització: Circo no Ato

Coproducció: Crescer e Viver, Central del Circ i Iberescena

Direcció: Circo no Ato i Roberto Magro

Col·laboració de direcció: Gustavo Ciríaco

Direcció d’escena: Maira Maneschy

Repartiment: Camila Krishna, Carol Costa, Luís Fernando Martins, Mário Martins, Natássia Vello, Rafael Garrido i Ipojucan Ícaro

Direcció musical: Raquel Coutinho

Roteiro: Roberto Magro

Dramatúrgia: Diogo Liberano

Il·luminació: João Gióia

PREU

Gratuït, amb capacitat limitadaON

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 11/05/2019

a les 12:00h

LOCALITZACIÓ

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.