Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2021: "Áureo" de la Cia. UpArte

Trapezi 2021:

Inspirant-se en la divina proporció i el número Phi, Áureo submergeix l’espectador en una atmosfera governada per l’harmonia i l’equilibri.

Acrobàcies d’alt nivell tècnic en un espai on les relacions entre objectes i persones van ser calculades amb precisió i argument. Res és arbitrari.

L’obra ens convida a recórrer un camí de transformació, on l’escenografia s’anirà desenvolupant al llarg de tota la funció, l’humor interromp sense que es pugui evitar.

Situacions que es resolen de la forma més humana treuen a la llum allò absurd de la normalitat, creant un atractiu cap allò visual, el contrast entre allò acollidor i la incertesa de cada salt, cada caiguda; combinant salts de barra russa, banquina, portes i manipulació de l’escenografia.

Áureo cerca suscitar en l’audiència que hi ha alguna cosa més darrere de tot aquell moviment de cossos i barres: quelcom que et fa somriure.

Fitxa artística

  • Director de tècnica acrobàtica: Vitaliy Motuzka
  • Direcció: Herminio Campillo
  • Intèrprets: Anjara Moreno, Gisela Segatti, Guimelh Amaro, Israel Bernabé, Jesús Sandoval, Rubén Martínez i Rubén Hurtado
  • Disseny d’il·luminació i tècnic de llums: Pedro A. Bermejo
  • Escenografia: Miguel Manzano Olmos
  • Disseny de vestuari: Pedro Lobo
  • Música original: Javier Cano Rodriguez
  • Disseny gràfic: Andrés Guerrero
  • Creació col·lectiva de Cía UpArte

PREU

5€QUAN

el 13/05/2021

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.