Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2021: "[‘e.go]" de la Cia. Dikothomia

Trapezi 2021:

[´e.go] és la confrontació dels diversos personatges que conviuen en una persona i dels diferents jos que habiten cada personatge.

Un viatge emocional i emocionant on les maces són les protagonistes de l’escena, convertint aquest exercici d’introspecció i arriscada —gairebé temerària— exposició en un autèntic homenatge a aquest element circense.

L’espai escènic, concebut per a una disposició circular del públic, contribueix a aquella intimitat necessària per participar d’aquesta recerca i, alhora, és una picada d’ullet a la tradicional pista circense.

Endika Salazar ens convida, des d’aquesta circularitat que també permet observar-nos els uns als altres, a mirar cap endins i cap a tots els costats del seu propi [`e.go].

Fitxa artística

  • Idea original: Dikothomia Cía.
  • Creació: Endika Salazar i Pau Portabella
  • Interpretació: Endika Salazar
  • Direcció: Pau Portabella
  • Acompanyament artístic: Pablo Ibarluzea
  • Acompanyament a la creació: Coral Graciani – Artaide Elkartea
  • Espai escènic: Xabier Vicente Andueza i Moriarti
  • Il·luminació: milakamoon

PREU

2€QUAN

el 15/05/2021

a les 20:30h


MÉS INFORMACIÓ

entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.