Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2021: "Episodi 1: Any 2020 (any 0) / Episodi 4: Any 2023 (any 3 d.T)" de la Cia. PSiRC

Trapezi 2021:

«De quan ZEUS es va fer vegà»
Anna: Gràcies per veure aquest episodi. Abans de fer-nos el feedback, un parell de pistes del que heu vist.
Benet: Jo faig de Zeus.
Anna: Jo faig de Maria Magdalena, però segueixo sent l’Anna. Fem de personatges en escena però seguim sent la companyia PSiRC.
Prometeu: En realitat em dic Adrià, i en Wanja fa d’Alexa. Des del circ hem volgut abordar el fràgil equilibri de l’ecologia global. Gràcies per les vostres opinions i per resistir aquesta crisi espiritual.

«De quan ALEXA va comprar la seva roba a Humana»
Hola sóc l’Alexa. Abans em deia Wanja Kahlert, i formava part de la companyia PSiRC, però ara he transcendit. Bueno, fins aquí hem arribat, i l’Anna, l’Adrià i en Benet també han fet moltes coses i els veig molt canviats. Encara queden molts problemes per resoldre. Espero no perdre la connexió per poder ajudar-vos. De moment sembla que vaig tirant cap a Silicon Valley, a peu.

Fitxa artística

  • En escena: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Anna Pascual
  • Dramatúrgia: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual i Rolando San Martin
  • Direcció: Rolando San Martin
  • Acompanyament artístic i acrobàtic: Pau Portabella
  • Instal·lació/creació de so i llums: PSiRC

Coproducció:
– La Grainerie, fabrique des arts du cirque et de l’itinérance – Pôle Européen de Production (Balma / Toulouse Métropole) – France, Nilak, circ teatre itinerant i Fira Trapezi Reus

Amb el suport de:
Fàbrica de les Arts Roca Umbert, Teatre Auditori de Granollers, Konvent 0 i L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

PREU

5€QUAN

el 15/05/2021

a les 12:00h


MÉS INFORMACIÓ

entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.