Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2021: "Random" de la Cia. Joel Martí & Pablo Molina

Trapezi 2021:

L’amor del risc! Random és un rampell de conseqüències encara incertes, que explora situacions teatrals fins als seus límits, entrant a vegades en allò absurd i l’excentricitat total. Això sí, amb molta naturalitat.

En aquest primer espectacle, Joel Martí i Pablo Molina juguen amb les línies que voregen el perill, buscant la frescor escènica i una sinceritat gairebé cruel.

Equilibris, contorsions, cable, dansa, teatre. Una història amb prou feines creïble sobre les seves vides i sobre el teatre en què es troben, narrada per aquest duet de personalitat borderline, llesta per a qualsevol cosa.

Dos intèrprets, diàlegs inquietants i una realitat que els supera.

Fitxa artística

  • Companyia: Joel Martí & Pablo Molina
  • Disciplines: equilibris, contorsió, cable acrobàtic, dansa i teatre
  • Direcció i interpretació: Joel Martí i Pablo Molina
  • Creació de llums: Luís Portillo
  • Amb el suport de: Central del Circ, De Mar a Mar (DMAM) i Circus Next

PREU

5€QUAN

el 13/05/2021

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.