Damián Morales Arcas

Damián Morales


Barcelona, 1968. Casat i pare d’un fill, és cap de torn en una empresa del Baix Camp.

Va estudiar als Salesians de Sant Vicenç dels Horts (tècnic en Mecànica industrial) i a l’Institut Politècnic Verge de la Mercè de Barcelona (tècnic especialista en Matriceria i Motlles). Des dels 16 anys va estar adscrit a la Federació Catalana de Bàsquet com a col·legiat. Vinculat a l’àmbit educatiu i laboral des dels consells escolars, ampes i comitès d’empresa (UGT). Membre del Col·legi de Tècnics com a independent. Fundador i membre de l’Executiva de FACUA Catalunya.

A Ciutadans a partir del 2011, i al 2012 ostenta la coordinadoció de l’Agrupació de Ciutadans Reus. Va ser també coordinador adjunt de Ciutadans a la demarcació de Tarragona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.