Els rebuts, a través de la teva carpeta

Hi ha dues maneres d’accedir als teus rebuts a través de la Carpeta Ciutadana:

1. Mitjançant el menú selector, seleccionant dins de la categoria Dades Econòmiques, qualsevol de les dues subcategories de rebuts que estan pendents de pagament.

a. Rebuts pendents dins de termini o rebuts fraccionats.

b. Rebuts pendents fora de termini - Executiva.

A la imatge de l'exemple veiem que s'ha seleccionat els rebuts pendents dins de termini.

Rebuts dins de termini

2. A través de la secció rebuts de la vista ràpida: ens dóna informació sobre els rebuts que ha gestionat l'usuari durant l'últim any. Aquesta secció només apareixerà a la vista ràpida en el cas que existeixin rebuts de l'últim any.

En l'historial sota el diagrama, veiem que hi ha enllaços que redirigiran als rebuts anteriorment citats.

Captura dels rebuts

I com puc fer el pagament de rebuts a través de la Carpeta Ciutadana?

Un cop localitzats els teus rebuts a la Carpeta Ciutadana pots fer el pagament del rebut accedint a la tramitació mitjançant l'enllaç situat a la columna Com pagar?

En clicar l'enllaç  del rebut quel vols pagar, l'aplicació et redirigirà a un servei extern, per fer el pagament online.

Rebut bonificable!

Cal destacar que si el rebut és bonificable, automàticament es realitza el càlcul (per exemple: el pagament immediat d'una multa).

Destaquem!

Dins dels rebuts hi ha la possibilitat de descarregar, en format PDF, un extracte del rebut que seleccionem. 

La gestió dels rebuts des de la Carpeta Ciutadana és un pas més per aconseguir l’Autonomia Digital Ciutadana.

Vull accedir a la Carpeta ciutadana

segell autonomia digital ciutadana

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.