Josefa Labrador Barrafón

Josefa Labrador


Fraga (Osca), 1953

Després de cursar al batxillerat als col·legis de la Companyia de Maria de Barcelona i Lleida, es va llicenciar en Filosofia i Lletres, especialitat Filologia Hispànica, a la Universitat Autònoma de Barcelona el 1975.

La seva carrera professional la va portar a Reus el 1979, on ha estat professora de Llengua i Literatura espanyola a l’Institut Salvador Vilaseca i a l’Institut Gaudí, on es va jubilar el 2013.

Les seves inquietuds artístiques l’han portat a cursar estudis artístics no reglades a l’Escola d’Art i Disseny de Reus els anys 1999 i 2000. Ha col·laborat amb UNICEF com a vocal de la junta provincial entre els anys 2000 i 2010, de la qual va ser vicepresidenta dos anys.

Entra a Ciutadans des de la seva creació a Catalunya, primer com a associació i després com a partit polític. Ha estat coordinadora de Ciutadans a Reus de 2006 a 2009.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.