Juan Carlos Sánchez Martínez

Juan Carlos Sánchez


Reus, desembre de 1970. Casat i amb una filla. Empresari a Reus.

Va estudiar Ciències Empresarials a la Universitat Rovira i Virgili. Soci de 1993 a 2015 d’Administración y Gestión Empresarial S.L. i de l’empresa Europea de Registro y Control S.L.U. dedicada a la instal·lació de fred industrial i comercial i equipaments per a hostaleria i restauració.

Entra a Ciutadans al setembre de 2006, on ocupa el càrrec de coordinador de la la federació provincial de Tarragona i conseller general del partit (2007-2010).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.