Miquel Reverte Mariné

Miquel Reverte Mariné


Nascut l’any 1960 a Reus al barri del Carme. Va cursar estudis primaris, primer a les monges del carrer del Vent i després al col·legi Guarque (actualment ARCE), on també va estudiar comerç i tenidoria de llibres.

Als 14 anys va començar a treballar com administratiu en un comerç del carrer Monterols. Més tard, l’any 1981, va fer el servei militar, primer com a recluta a Sant Climent Sescebes i després al Govern Militar de Tarragona.

Treballa en una empresa de residus industrials a Constantí, afiliat al sindicat CCOO i durant anys va ser delegat de personal.

De ben jove va començar a participar en el teixit associatiu de Reus, primer a la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia. Participa a diverses entitats, entre elles H2O, que lluita per la defensa del drets i les llibertats de les persones LGTBI, que presideix. També forma part del Casal Despertaferro i de Trabucaires de Reus. Soci de la Carrutxa de Reus i del Casal Carasclet del Priorat. Durant anys va ser membre de la Junta de Barraques, i ha format part del Grup de Teatre Maiestard i de Dones en Acció.

Regidor per la CUP a l'Ajuntament de Reus fins al maig de 2019.

 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.