Normativa: el RULC

L’Ajuntament de Reus va ser un dels pioners en la normalització lingüística de l’Administració local a Catalunya en aprovar el Reglament per a l’ús de la llengua catalana l’any 1988. Aquest reglament es va renovar i actualitzar l’any 2001, i es va aprovar a la sessió ordinària del Ple municipal del 26 de gener d'aquell any.

Reglament per a l'ús de la llengua catalana

A més de la normativa municipal, en aquesta pàgina també podeu consultar la legislació lingüística de la Generalitat de Catalunya.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.