Orfeó Reusenc

Es va fundar el 1860 com a secció coral del Centre de Lectura, i el 1893 va agafar el nom d’Orfeó Reusenc del Centre de Lectura, però el 1908, a causa de canvis en el reglament de l'entitat, la secció va haver d'esdevenir independent. A partir de 1926 l’entitat va creant noves seccions: l'esbart dansaire, la penya d'escacs de Reus, una secció de declamació i una de teatre... Tot i que la que de més pes i tradició és la massa coral. El 1960 es trasllada a la seu actual, al carrer Sant Llorenç.

Actualment també fa diverses activitats, com el cinema en català, diversos concursos populars (de truites, de jocs de taula...), intercanvis de corals, participa en el actes de la festa Major de Reus i algunes de les seccions participen en actes d'altres municipis de Catalunya i en ocasions fora d'Espanya, com el cas de l'esbart dansaire i el cos de bastoners. 

Carrer Sant Llorenç, 14
43201 Reus
Telèfon: 977 310 956 / 628 49 78 31
Web: www.orfeoreusenc.cat
Facebook: Orfeó Reusenc / Instagram: @orfeo_reusenc / Twitter: @OrfeóReusenc
[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.