Òscar Subirats Torrebadell

Òscar Subirats

[email protected]

Casat, pare de tres filles. Llicenciat en Història Contemporània i Moderna (UAB), cursos de doctorat d’antropologia urbana completats i suficiència investigadora (URV).

Ha treballat a l’administració de la Generalitat, als departaments d’Afers Socials i Família, Vicepresidència i Cultura (més de 7 anys).

Des del 2016, ha estat assessor de les àrees en què ERC ha tingut responsabilitats de govern.

Regidor electe per ERC des de 2019.

 

facebook twitter instagram

 Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.