Presentació

M. Dolors Sardà

L’educació és una aposta de futur, d’aquest futur que entre tots i totes anem construint cada dia i que avança cap a una societat més oberta, més plural i on totes les persones tinguin igualtat d’oportunitats.

Per això parlar d’educació és parlar d’un col·lectiu molt ampli —nens i nenes, adolescents, joves, pares i mares, escoles, mestres i professors, personal de suport tècnic, etc.—, perquè tots som cridats a fer de la nostra ciutat una gran comunitat educativa.

Els valors del treball, de la feina ben feta, de l’esforç, la dedicació, el mèrit, la responsabilitat, la iniciativa personal i la creativitat són els que impulsen la tasca que duem a terme des de la Regidoria i que volem compartir amb les comunitats educatives de la ciutat. Perquè tots plegats puguem superar els reptes que tenim plantejats i en sortim enfortits.

Des d’aquest plantejament treballem sentint-nos corresponsables amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per fer possible un projecte compartit que té la ciutat com a protagonista i que gira al voltant de tres grans eixos: l’alumnat, el professorat i la família. Amb el català com a llengua de transmissió dels coneixements en tots els nivells de l’activitat formativa i educativa, i amb una atenció especial al procés d’escolarització dels nouvinguts com a peça central per a l’aprenentatge i l’arrelament a la ciutat amb igualtat d’oportunitats.

Maria Dolors Sardà Lozano
Regidora d’Ensenyament i Política Lingüística
[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.