Presentació

Montserrat Flores

La ciutat de Reus s’ha destacat sempre per la força i l’empenta de les persones que hi viuen. Els reusencs i les reusenques han fet valuosíssimes aportacions al progrés col·lectiu des de múltiples fronts d’actuació —des l’àmbit de la cultura, l’esport, el treball als barris, la solidaritat, etc.— i en molts casos aquestes aportacions han esdevingut referents per al conjunt del territori i del país.

Avui, el ric entramat d’entitats i associacions de Reus continua sent un dels grans valors de la ciutat, un espai de trobada, de diàleg i d’intercanvi d’experiències que des de l’Ajuntament volem tenir encara més present a l’hora de prendre decisions i impulsar projectes de futur. De la mateixa manera, volem tenir present la implicació i la participació de les persones a títol individual, des del conveciment que són fonamentals per a la bona governança, un objectiu que necessàriament passa també per avançar en termes de transparència, fent l’administració propera i accessible a les persones.

És aquest l’objectiu d’una àrea de treball municipal que vol fer del diàleg i del treball conjunt instruments dinàmics al servei d’una idea de ciutat inclusiva i participativa on tothom tingui oportunitat de fer efectiva la seva aportació.

 

Montserrat Flores Juanpere

Participació, ciutadania i transparència

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.