Subvencions a les entitats esportives i premis

Pista esportiva a l'aire lliure de la plaça Europa.

Subvencions a l'activitat esportiva

L'Ajuntament de Reus atorga subvencions a les entitats esportives que desenvolupen la seva activitat a Reus i als projectes d'interès esportiu a la ciutat.

Anualment, es marquen els criteris i els objectius que se segueixen per a la concessió d’aquestes subvencions, en quatre modalitats:

  • Esport bases
  • Participació en activitats esportives regulars
  • Activitats esportives extraordinàries
  • Transport

Per poder optar a una subvenció, les entitats interessades hauran de formalitzar la seva sol·licitud,  amb el model oficial tipus que es podrà obtenir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o descarregar des d'aquesta mateixa pàgina, i presentar-la al Registre General de la Corporació, o per qualsevol de les formes previstes per la llei.

Tràmit de subvenció per al foment de l'activitat esportiva

Premis Esport i Ciutat

Els Premis Esport i Ciutat, que convoca la regidoria de l’Esport, reconeixen anualment esportistes i entitats vinculats a la ciutat que hagin destacat durant la temporada. El lliurament dels guardons corresponents a vuit categories diferents es realitza a la gala de la Diada de l’Esport, al mes de setembre.

Les entitats esportives del municipi, les federacions territorials, catalanes o estatals o qualsevol altre estament social i esportiu podran proposar la candidatura o candidatures per a qualsevol de les modalitats dels premis. Les propostes de candidats s’han de presentar al registre general de l’Ajuntament (Oficina d’Atenció Ciutadana, pl. del Mercadal, 1)

Tràmit Premis Esport i Ciutat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.