ANEM A UNA FÀBRICA DEL REUS INDUSTRIAL: LA BÒBILA DEL SUGRANYES

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Persones Adultes
Objectius: 

-Conèixer l’edifici industrial i la important funció econòmica que va desenvolupar.
-Visitar i analitzar l’evolució de la col·lecció de ceràmica exposada (des de la prehistòria a l’època contemporània).
-Descobrir el nostre passat industrial.

Descripció: 

Activitat de l’àmbit industrial que ens endinsa dins d’una de les fàbriques de ceràmica més importants de Catalunya durant el segle XIX i XX i que fa ser el símbol constructiu de la ciutat de Reus i del moviment Modernista. Avui en dia, reconstruida per un fons Feder Europeu, constitueix un dels indrets industrial millor conservats del continent. 
Durant la visita podrem descobrir com la ciutat de Reus ha estast pionera en la construcció de ceràmiques i maons al llarg de la història i com el resultats d’aquestes construccions han esdevingut els carrers, edificis i places per on passejem a diari. Entra dins dels forns de la Bòbila de Sugranyes i descobreix com hem avançat amb la tecnologia! 

Requisits: 

CICLE SUPERIOR I ESO

Calendari: 
De dilluns a divendres
Horari: 

Matí

Organització: 

Informació detallada: https://anseducacio.cat/la-bobila-sugranyes
Organització: Ans Educació
Persona de contacte: Víctor García Chacón
Telèfon: 622 105 834 (Matins)
Inscripció a www.anseducació.cat o a través de [email protected]

Altres: 

 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.