BRUIXES A REUS!

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Objectius: 

-Treballar la coeducació a través d’una història atractiva i intrigant.

-Complementar l’educació formal treballant sobre competències curriculars.

-Reforçar el vincle entre l’usuari i la comunitat/poble.

-Mostrar els espais del Reus medieval i la vida quotidiana dels reusencs del moment a través de dinàmiques participatives.

- Crear opinions i fomentar els valors de l’alumnat. 

Descripció: 

Ruta pels carrers medievals de la ciutat que ens explica l’arribada de Joan Malet -caçador de bruixes- a la vila de Reus, l’any 1548. Segons la documentació, el caçador va acusar unes dones de Reus de bruixeria, de les quals mai no s’en va saber res més. Repassarem aquesta història, de manera amena i rigorosa, mentre descobrim aquells espais urbans que havien marcat la vila abans i durant la història: la seva muralla, l’església, el seu castell, etc.

La ruta també incorpora una visió de la societat, vestimenta de l’època i els episodis de pesta més famosos.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

Matins i tardes

Preu: 
85 €/grup classe
Altres: 

Enllaç Directe: http://anseducacio.cat/educacio/

Organització: Ans Educació

Persona de contacte: Víctor García Chacón

Adreça: C/Sor Lluïsa Estivill 14 3-4

Telèfon: 622 105 834

Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.