BUSQUES FEINA? BORSA DE TREBALL Mas Carandell/Portal ocupació (Agència de col·locació núm. 0900000062)

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Secundària 12-18

Secundària
Persones Adultes
Objectius: 

Intermediació laboral entre les persones que busquen feina i les empreses que volen incorporar personal. Busques feina? Busques personal?

Descripció: 

Recursos disponibles:

- Borsa de treball per Internet: les persones que busquen feina poden introduir el seu currículum i consultar les ofertes de feina al web borsa.mascarandell.cat.

- Gestió d’ofertes de feina (per a empreses i entitats).

- Portal d’ocupació reus.cat: Ofertes de feina de tot el sector públic de Reus i de les empreses privades. També informació estadística mensual de les dades d’atur i activitats.

Requisits: 

Ser major de 16 anys en procés de cerca d’ocupació.

Calendari: 
Tot l'any.
Horari: 

Borsa de treball en línia (24 h).

Preu: 
Sense cost per a les persones usuàries i per a les empreses.
Altres: 

Organització: Mas Carandell

Persona de contacte: Àngels Bosque Ripoll

Adreça: Cr. de Terol, 1 (barri Gaudí) 43206 Reus

Telèfon: 977 010 850 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.