CONTES DE VILAENCANTERI

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Infantil 3-6
Primària
Famílies
Objectius: 

Divulgar contes en què Reus, i el seu entorn, esdevé l’espai on transcorren les aventures dels personatges.

Conèixer les autores que els han escrit.


Descripció: 

Narració de contes a càrrec de les pròpies autores.

Comentaris sobre el procés creatiu dels relats (a partir de diversos elements).

En els contes de Vilaencanteri trobareu una bruixeta molt eixerida, una sirena cantaire, un nen amb una màgia especial, una campana que no para quieta, el Guillem i un joc interactiu, una nena que no sap riure, una Marieta groga, un Nen de les Oques ben entremaliat, un caçador de núvols i molts altres personatges que s’han aliat per fer-vos passar divertides i originals estones”.

L’activitat està basada en el recull “Contes de Vilaencanteri” (Arola, 2018).

Requisits: 

L’activitat s’adreça al grup classe (màxim 30 alumnes per grup). També es poden fer adaptacions per a públic de biblioteques, centres cívics…

Cal valorar la possibilitat que el centre adquireixi alguns exemplars del llibre.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

A convenir entre el centre educatiu o cultural i Reusenques de Lletres.  Sessions d’una hora, aproximadament.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Reusenques de Lletres

Persona de contacte: Victòria Rodrigo

Telèfon: 608 397 611

Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.