DESCOBRIM EL MÓN A 4 POTES, l’educació per al desenvolupament a l’escola

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Objectius: 

Taller per a infants de 1r i 2n Cicle d’Educació Primària, que pretèn sensibilitzar els infants vers les diferents realitats del món per despertar actituds positives de respecte i solidaritat envers les persones i els pobles del Sud. Treballar el coneixement, l’empatia i el respecte cap a la immigració, els nens treballadors, les persones amb discapacitats i conèixer, a través de l'experiència pràctica, altres maneres de viure i altres cultures.

Afavorir el vincle afectiu i el respecte dels alumnes ,vers els animals de companyia i relacionar-se amb els gossos de teràpia des d'una altra perspectiva més enllà de com animal de companyia, entenent la funció que realitzen ajudant a les persones.

Descripció: 

El Croqueta és un gos espavilat, solidari i viatger, que recorre tres països del món on fa diversos amics que viuen realitats molt diferents…Avui ha vingut a l’escola per explicar-vos les seves aventures…”

El gos és un element dinamitzador de la història que interactua amb els nens de manera afectuosa i alegre. La finalitat de la seva intervenció és afavorir la participació motivació i la implicació dels alumnes per aconseguir els objectius que pretenem.

Durant l’activitat s’incideix en la reflexió dels nens i en la seva participació, per tal d’estimular els coneixements previs i afavorir la comprensió i l’assoliment dels valors que treballem.

Requisits: 

Una sala o aula amb ordinador, projector i pantalla per projectar imatges.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

Els tallers es faran en horari escolar a convenir amb l’escola i les talleristes durant el curs escola, i tenen una durada d’1 hora.

Preu: 
Gratuït per als centres educatius.
Altres: 

Organització: Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l’Ajuntament de Reus i l’Associació de teràpia i activitats assistides amb animals 4 POTES

Persona de contacte: Montserrat Carrión Pedrol (membre de l’Associació 4 POTES)

Adreça: http://terapia4potes.blogspot.com/

Telèfon: 630 027 411 / 653 930 205

Inscripció: Per fer la inscripció els centres educatius s’han de posar en contacte via correu electrònic a [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.