DIADA ESPORTIVA A LA CARTA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Secundària 12-18

Secundària
Objectius: 

Gaudir d’un matí d’activitat esportiva feta a mida pel docent d’Educació Física. El fet de treballar amb el/la tutor/a o  professorat directament permet adaptar-se a les necessitats concretes dels continguts curriculars i el període de desenvolupament.

Descripció: 

Es dissenyarà, juntament amb els tutors, un matí dactivitats esportives a escollir dintre de la gran varietat que el club pot oferir: classes dirigides (bodycombat, cycling, zumba i/o aquadynamic), natació, bàsquet, futbol, tennis, pàdel, iniciació a la musculació...

Requisits: 

Trucar per concretar les activitats, que es duran a terme amb la presència del tutor/a.

Roba esportiva (samarreta, pantaló curt, vambes i tovallola petita) i per a la piscina (banyador, casquet de bany, xancles i tovallola).

Una ampolla d’aigua i l’esmorzar.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

Entre les 8  i les 15 h. A concretar, segons activitats.

Preu: 
2 € /alumne
Altres: 

Organització: Reus Deportiu

Persona de contacte: Dolors Nollas

Adreça: C/ Antoni Gaudí 66, 43205 Reus

Telèfon: 977 328 399

Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.