EDUCACIÓ VIÀRIA ESO

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Objectius: 

Donar suport a la tasca educativa dels instituts i col·legis en matèria d’educació viària com a eix transversal del currículum, i promoure la reflexió i el debat pel que fa als desplaçaments que fem com a ciutadans i com els fem; tot això, a través de la intervenció d’altres punts de vista i el suport pedagògic dels agents de la Guàrdia Urbana de Reus.

Descripció: 

Per a l'alumnat de 1r d’ESO, es fa una sessió formativa en horari escolar de matí a les instal·lacions del Parc de Trànsit de Reus on els alumnes treballaran diferents aspectes de la conducta i conceptes del trànsit i la mobilitat segura, amb el suport de metodologia audiovisual, les explicacions dels agents monitors i la conducció de vehicles (bicicletes i karts).

Requisits: 

Alumnat  de 1r d’ESO d’un centre de Reus o del Camp.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

A convenir entre les 08:30 i les 13:30 h

Preu: 
Gratuït, subvencionat per l'Ajuntament de Reus
Altres: 

Organització: Ajuntament de Reus. Guàrdia Urbana 

Persona de contacte: agent Pedro del Toro

Adreça: Guàrdia Urbana de Reus, av. Marià Fortuny, 27, Reus

Telèfon: 977 010 092 Extensió 2330

Inscripció: [email protected] 

Inscripció: Preferiblement abans del 30 de setembre de 2019

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.