ESMORZARS SALUDABLES: DESPERTA'T I ESMORZA!

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Objectius: 

-Conèixer els diferents grups d’aliments que podem incloure en un bon esmorzar.

-Aprendre la importància d’esmorzar abans d’anar a l’institut.

Descripció: 

Els nois i noies coneixeran quins grups d’aliments són els que formen part d’un esmorzar saludable i les implicacions que té aquest hàbit en la salut.

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili ofereix a les escoles activitats de promoció d’una nutrició saludable realitzades per estudiants de 4t del Grau de Nutrició Humana i Dietètica i supervisades per professorat de la URV.

El proper curs és ple d’incerteses i per això hem preparat les activitats 2020-2021 per tal que es puguin fer de manera presencial, semipresencial o virtual, però conservant la interacció amb els adolescents.

La virtualització ens permetrà poder-les fer sigui quina sigui la situació en què  ens trobem, i la interacció n’afavorirà l’assoliment de l’objectiu tot incorporant elements de motivació. Els continguts s’oferiran en format de vídeo fix i una sessió presencial o videotrucada, segons la disponibilitat de cada centre i el desenvolupament de la pandèmia.

Requisits: 

Segons la situació sanitària es necessitaran els elements tecnològics bàsics per poder seguir les activitats.

Calendari: 
Consulteu a Altres
Horari: 

Consulteu a Altres

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

Persona de contacte: Marta Romeu Ferran

Adreça: c/ de Sant Llorenç, 21,  43201 Reus

Correu: pcomunitaries@urv.cat                                    

Inscripció i més informació: http://www.fmcs.urv.cat/ca/estudis/pcomunitaries/

Full d’inscripció a la pàgina web i a l’enllaç: http://www.fmcs.urv.cat/ca/estudis/esmorzar/

Altres: 

Horari de matins. Cada activitat consta de dues sessions d’aproximadament una hora, amb un interval d’una setmana. El seguiment del blog, creat pels estudiants de la  URV, es pot treballar amb els escolars de la manera que els mestres creguin oportú.

Les activitats estan programades i organitzades en 3 sessions, en intervals d’una setmana. La primera i la segona podran ser presencials/semipresencials/virtuals (segons el moment en què ens trobem), i a la tercera sessió es farà la publicació d’un blog per part dels estudiants de la URV, que serà seguit pels escolars i els seus mestres.

Les dues primeres sessions es podran fer al novembre, del 3 al 20 o al març, del 9 al 26.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.