ESPAI DE CONSULTA I ASSESSORAMENT SOBRE DROGUES

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

Oferir un espai d’atenció i assessorament a les famílies d’adolescents i joves que consumeixen drogues sense presentar dependència física.

Oferir atenció i recolzament a altres professionals que estan en contacte amb població jove de la ciutat i/o de la Comarca del Baix Camp.

Descripció: 

La intervenció es fa a través d'atenció telefònica, atenció individual (adolescents, joves), atenció a les famílies, assessorament i orientació a la família, recolzament a tutors i altres professionals.

Les consultes són confidencials.

Si es considera convenient es deriva al Servei Municipal de Drogodependències de Reus.

Requisits: 

Trucar per concertar visita.

Calendari: 
Tot l'any.
Horari: 

De 8 a 15 h, amb possibilitat d’alguna tarda si es concerta prèviament.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Regidoria de Salut. Ajuntament de Reus

Persona de contacte: Xesca Arques

Adreça:C/Ample, 13,  43202 Reus

Telèfon: 977 010 040 

Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.