ESPAIS FAMILIARS. MAS PINTAT

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Infantil 0-3
Infantil 3-6
Primària
Famílies
Objectius: 

Espais familiars. Acompanyar les famílies amb els seus fills i filles, buscar estratègies educatives, promoure la reflexió i la participació sobre els dubtes, angoixes que es produeixen en el procés educatiu dels seus infants compartint un moment de joc com a fil conductor de les sessions (matins i tardes).

Descripció: 

Espai de trobada de famílies on compartir les diferents etapes del creixement dels seus infants i poder trobar assessorament i acompanyament en els diferents processos des d’una vesant d’educació no formal.

Requisits: 

No n'hi ha.

Calendari: 
Espais familiars. A partir del mes d’octubre i fins al juny.
Horari: 

Espais familiars, matins de dilluns, dimecres i dijous de 10.30 h a 12.30 h; i de dilluns a dijous, totes les tardes de 17 a 19 h.

Preu: 
Diversos a consultar
Altres: 

Organització: Ajuntament de Reus. Regidoria de Salut i Ciutadanía

Persona de contacte: Rosa Martí

Adreça: c/ de l’Abat Escarré, 1, Reus

Telèfon: 977 010 057

Espais familiars familiars (inscripció prèvia)

Inscripció: OME (Oficina Municipal d’escolarització) de 9 a 14 h

Cal portar:

  • DNI del pare/mare o tutor legal

  • Llibre de la família (planes dels pares i fills inscrits)

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.