FEM CORAL

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

4t, 5è o 6è de Primària

Primària
Objectius: 

Fomentar l'aprenentage de la música i del cant coral com un element integrador de convivència i de cohesió social i contribuir a la creació de corals infantils a partir de les mateixes escoles.

Descripció: 

Sessions/tallers musicals amb els mestres de música dels centres inscrits, la direcció artística i musical del programa i la coordinació tècnica, per treballar el repertori anual amb alumnat i preparar el concert de cloenda que s'adreça a les famílies.

Requisits: 

Per qüestions d'organització sols hi pot participar un curs per centre, llevat que el grup sigui molt petit.

Calendari: 
A concretar
Horari: 

A concretar

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Ajuntament de Reus. Educació
Persona de contacte: Raquel Prius Sardà
Adreça: C/ de Rosselló, 2-8, baixos, 43201 Reus
Telèfon: 977 010 047
Inscripció fins al 31 d'octubre de 2019


Formulari d'inscripció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.