FORMACIÓ CONTINUADA PER A PROFESSIONALS DE L'ÀMBIT EDUCATIU

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Persones adultes/docents

Persones Adultes
Objectius: 

Oferir recursos als professionals de l’àmbit de l’Educació per adaptar-se als canvis dels entorns formatius i escolars.

Descripció: 

Cursos de temàtiques aplicades a l’àmbit educatiu com:

Mindfulness en l'entorn educatiu, Avaluació en l'etapa de 0 a 3 anys, Aproximació a la pedagogia sistèmica en l'àmbit educatiu, Coaching per educadors/es, De la Neurociència a l'aula, Eines i recursos per a menjadors escolars, Recursos pedagògics de 0 a 3 anys, TEA a l'aula: Comprensió i recursos, Intel·ligències múltiples, Gestió positiva del conflicte en l'àmbit educatiu, Introducció a la neurociència a l'aula, Coaching per a la direcció i coordinació, El rol de la persona tutora: escola, família, Educació emocional en entorns educatius

Tenen per objectiu d’oferir recursos i eines pràctiques als professionals del món de l’Educació; alguns d’ells són reconeguts dins el Pla de formació permanent del professorat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’oferta d’aquest sector es completa amb cursos de monitoratges: Menjador, Lleure, Transport escolar, Vetllador/a; i cursos d’altres àmbits com Idiomes, Desenvolupament personal, Informàtica i comunicacions, etc.

En l’àmbit de la formació per a l’ocupació oferim el certificat de professionalitat privat de: DOCÈNCIA PER A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L'OCUPACIÓ (SSCE0110), MF1442_3: Programació didàctica d'accions formatives per a l'ocupació 60 h,  MF1443_3: Selecció, elaboració, adaptació i utilització de materials, mitjans i recursos didàctics en la formació professional per a l'ocupació 90h,  MF1444_3: Impartició i tutorització d'accions formatives per a l'ocupació 10 0h,  UF1645: Impartició d'accions formatives per a l'ocupació . 70h,  UF1646: Tutorització d'accions formatives per a l'ocupació. 30 h, MF1445_3: Avaluació del procés d'ensenyament-aprenentatge en la formació professional per a l'ocupació 60 h,  MF1446_3: Orientació laboral i promoció de la qualitat en la formació professional per a l'ocupació 30 h.

Els cursos s’imparteixen en diferents metodologies: presencial, semipresencial i per Internet.

Requisits: 

Ser major de 16 anys.

Calendari: 
Tot l'any.
Horari: 

Cada acció formativa disposa del seu horari concret.

Preu: 
Segons cada curs. Consulteu l´oferta al web mascarandell.cat i les possibilitats de descomptes i preus especials.
Altres: 

Organització: Mas Carandell

Persona de contacte: M. Rosa Solé

Adreça: Cr. de Terol, 1 (Barri Gaudí) 43206 Reus

Telèfon: 977 010 850 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.