LA BÒBILA DEL SUGRANYES

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Secundària
Persones Adultes
Famílies
Objectius: 

Conèixer l’ús i l’evolució de la ceràmica a llarg de la  història en el nostre entorn proper i el funcionament d’un forn de ceràmica.

Descripció: 

L’activitat té lloc a la Bòbila deL Sugranyes, un forn de ceràmica restaurat recentment per a peces per a la construcció. A la primera part de la visita es recorre una exposició on s’expliquen els diferents usos que ha tingut la ceràmica des del neolític fins a l’actualitat. L’activitat es tanca amb una visita pels espais de la mateixa bòbila per a conèixer els sistemes de cocció que utilitzaven per fer teules, maons i altres peces per a la construcció.

Requisits: 

Visita per a grups (mínim de sis persones).

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

Visites concertades

Preu: 
2 €per persona
Altres: 

Organització: Institut Municipal Reus Cultura

Persona de contacte: Isabel Recuenco

Adreça: Raval de Santa Anna, 59, 43201 Reus

Telèfon: 977 010 660          

Inscripció:       [email protected]      

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.