LA GUÀRDIA URBANA I EL CIVISME

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Objectius: 

Treballar amb l’alumnat tot allò relatiu al civisme a la ciutat i donar a conèixer les funcions i la multitud de tasques que desenvolupa la Guàrdia Urbana per a la bona convivència veïnal.

Descripció: 

Pels alumnes de 6è de Primària, es  farà una visita guiada a les instal·lacions de la Comissaria Central de la Guàrdia Urbana, on es mostrarà als escolars els diferents departaments i unitats que la composen, donant resolució a les qüestions i dubtes que aquests puguin tenir pel que fa a les funcions del cos policial. Durant la visita, i mitjançant l’ajuda d’una presentació tipus power point,, es treballaran aspectes relacionats amb el civisme i la convivència a la ciutat, les actuacions de la Guàrdia Urbana i la necessitat de la col·laboració de tota la ciutadania per a una bona convivència.

Requisits: 

Alumnat de 6è de Primària d’un centre educatiu de Reus o del Camp.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

A convenir entre les 08:30 i les 14:00 h

Preu: 
Gratuït, subvencionat per l'Ajuntament de Reus
Altres: 

Organització: Ajuntament de Reus. Guàrdia Urbana 

Persona de contacte: agent Pedro del Toro

Adreça: Guàrdia Urbana de Reus, av. Marià Fortuny, 27, Reus

Telèfon: 977 010 092 Extensió 2330

Inscripció: [email protected] 

Inscripció: Preferiblement abans del 30 de setembre de 2019

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.